Jeg har ikke rigtig skrevet som meget om det, men jeg er stoppet på optikerskolen, og vil skifte uddannelse, men det vil jeg skrive mere om lidt senere, når der lige er kommet lidt mere styr på det hele.

Men jeg er godt træt af min rygsæk, den er ved at gå op i syningen flere steder og jeg kan generelt bare ikke lide den længere. Faktisk bryder jeg mig ikke rigtig om rygsække, jo min lille gule jeg købte i Irland. Men de er skide praktiske når man går i skole, og skal slæbe rundt på mange bøger.
Bruger i rygsække når I tager i skole? Jeg har set mange bruge almindelige skuldertasker, der måske bare er lidt større. Men dem må man da få mega ondt i skulderne af.

Denne her synes jeg f.eks. er rigtig fin, men jeg tror ikke den er særlig praktisk til skolebrug. Den minder også lidt om den jeg har fra Irland.

Denne her tror jeg kunne være et godt bud som skoletaske, men jeg er stadig ikke helt overbevist.

Denne her er faktisk den jeg synes bedst om, tror også den ville kunne gå som rygsæk. Det er en Salomon rygsæk, jeg har hørt meget godt om mærket Salomon, så tror også den kunne være god for ryggen. Man kan også se på deres tasker, at de er i den praktiske ende. Salomon laver også sko, som også er i den praktiske ende, hvad vil sige kondisko.
Jeg skal også have fat i et par nye kondisko, som jeg skal bruge til træning 🙂

1 Comment on Rygsæk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.