138396Forfatter: Robert Kirkman & Tony Moore
Original titel:
The Walking Dead: Miles Behind Us
Serie: The Walking Dead #2
Antal Sider:
136
Genre:
Horror, Graphic Novel
Forlag: Image Comics
Udgivet: 2004
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
An epidemic of apocalyptic proportions has swept the globe, causing the dead to rise and feed on the living. In a matter of months, society has crumbled: There is no government, no grocery stores, no mail delivery, no cable TV. In a world ruled by the dead, we are forced to finally begin living. This volume follows our band of survivors on their tragic journey in search of shelter. Characters live and die as they brave a treacherous landscape littered with packs of the walking dead.

Min mening:
Der kan forekomme spoilers hvis du ikke har læst bogen eller set tv-serien.

Jeg var ikke helt så vild med denne som den første. Jeg har virkelig svært ved at skille tv-serien og disse graphic novels fra hinanden, og jeg synes forskellen mellem dem bliver større og større. Derudover var jeg ikke helt så vild med tegningerne i denne, jeg kan dog ikke helt sætte en finger på hvorfor.

Min yndlingsdel er helt klart selve zombierne, men også hvordan personerne udvikler sig, hvilke valg de træffer som de måske ikke ville have gjort ellers. Hershel var meget anderledes end jeg havde forventet, igen nok fordi jeg sammenligner ham med tv-serien. I tv-serien kan jeg virkelig godt lide ham, men ikke så meget i denne bog. Han er alt for voldsom og aggresiv, og jeg forstår ikke helt alle hans valg.

Rick og hans gruppe ankommer til Hershel’s gård og får lov til at være der for en kort stund. De tror åbenbart at det er for evigt, og det kan jeg også godt forstå, for verdenen er ikke et rart sted. Men da Hershel beder dem om at forlade stedet, kan de ikke forstå at de ikke måtte blive, de synes det kommer ud af det blå. Men det gjorde det ikke, for Hershel sagde at de kunne være der så længe Carl skulle hele. Men de forlader gården, og så slutter dette bind. Jeg er meget spændt på hvad der sker i de fremtidige bind, nu hvor personerne fra gården ikke er med dem, som de er i tv-serien.

Jeg læser egentlig denne serie, fordi jeg overvejer at bruge den i min bachelor, og jeg har da allerede stødt på et par ting i dette bind som jeg vil kunne trække på. Det er en interessant verden og historie som Robert Kirkman har skabt, men jeg kan bedst lide tv-serien. Dog skal jeg læse videre, om jeg vil læse alle bind ved jeg ikke helt endnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.