En af mine store drømme er at komme på et road trip, gerne i USA. Jeg ville leje sådan en lille minibus, tage afsted med et par veninder og ikke planlægge så meget. Selvfølgelig vil jeg have diverse rejsebøger med, undersøge hvor jeg gerne vil hen, sådan cirka og have nogle nødplaner. Men ellers ville jeg bare gerne tage det lidt som det kommer. Jeg tvivler dog lidt på at dette nogensinde ville ske, fordi det er dyrt og der lige er det med kørekort og hvem man skal rejse sammen med.

Men jeg elsker film og bøger med road trips i. Jeg kan ikke sige præcis hvad det er jeg godt kan lide, men det er bare hele det ukendte og det eventyrlige. For det er da eventyrligt at køre derud af og ikke planlægge hvor man ender henne. Jeg kunne også godt finde på at gøre det i de lidt mindre målestokke rundt omkring i Europa, men der vil det nok blive på en anden facon, fordi road trip associerer jeg bare med Amerika

618_348_scotlands-long-and-winding-roadFor tiden leger jeg med tanken om at leje en bil i Skotland og så udforske landet, eller havde jeg (eller min mor) haft en bil, så kørt derover selv, på en eller anden måde. Det giver bare meget mere frihed synes jeg. Jeg har hverken kørekort eller bil, men eller anden skønne dag skal jeg have kørekort, og når tiden kommer til at eje en bil kunne jeg godt finde på at gå ind på autodele24.com og snuse lidt der. Jeg har ikke meget forstand på biler eller mærker, men vil nok bare gå efter at den kan køre og alt det der, og så at jeg selv synes den er fin at se på. De har blandt andet nogle ret fine blå biler. Jeg er helt forelsket i blå (eller grønne) biler. Ikke almindelige mørke blå og grønne, men sådan lidt lyse farver. Det kunne være så fint.

2 Comments on Road trip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.