16131534Forfatter: Rick Yancey
Original titel: The Infinite Sea
Serie: The Fifth Wave #2
Antal Sider: 336
Genre: Dystopia
Forlag: Penguin Books
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:
Køb bogen:
Bookdepository

Læs også: The 5th Wave (#1)

Det handler den om:
For Cassie Sullivan and the rest of Earth’s remaining human survivors, the situation was already desperate when the 5th Wave hit. It’s about to get worse.

No one yet knows the depths to which Earth’s conquerors—the Others—will sink in order to rid the Earth of the human infestation, nor have they guessed the heights to which the human spirit can reach. Characters introduced in Book One will come to the fore—and others will face the ultimate test.

Min mening:
Jeg havde virkelig glædet mig til at læse denne. Jeg havde endda forudbestilt den, for jeg elskede virkelig the 5th Wave. Da jeg modtog bogen, var noget af det første jeg opdagede at den var meget mindre end the 5th Wave, eller det synes jeg i hvert fald. Jeg gik dog i gang med den alligevel. Efter en uges tid, tog jeg dog en pause, og læste noget andet. Da jeg tog den op igen, nåede jeg kun at læse 20 sider mere inden jeg måtte opgive. Så ja, jeg har ikke læst hele bogen. Jeg mangler omkring 80 sider. Men jeg kunne ikke mere, det kan være jeg giver den et forsøg en anden god gang, når jeg føler for det, eller når den sidste udkommer, hvis den får bedre anmeldelser. For nøj hvor var denne dog kedelig. Den dræbte langsomt min læselyst.

Jeg kan stadig godt lide Cassie, jeg synes bare ikke vi følger hende ret meget her. En af de ting der irriterer mig en smule er at bogen skifter fortæller ret ofte. Og det er ikke på samme måde endda, for når Cassie fortæller er det jeg fortæller, ligesom i den første bog, og 3 person når det er de andre. I the Infinite Sea er det næsten det samme, dog er det også 1 person når Ringer fortæller, og det forvirrede mig så meget. Derudover bryder jeg mig ikke særlig meget om Ringer. Jeg kan ikke sige hvorfor, men hun irriterer mig virkelig meget. Evan og Ben er lidt neutrale synes jeg. Jeg kom i hvert fald ikke til at synes hverken godt eller dårligt om dem, de var der sådan bare.

Mit andet problem med bogen er handlingen. Der sker ikke en skid. Som i overhovedet ikke. Det er så kedeligt at det næsten gør ondt. Jeg skulle kæmpe mig igennem, og jeg tror det har taget mig ca. to uger at læse ca. 200 sider. Det er virkelig langsomt for mig. Derfor valgte jeg at stoppe og putte bogen tilbage på hylden. Det ærgre mig så meget, for jeg havde virkelig glædet mig til denne. Jeg tror ikke jeg skal læse den sidste. Det kommer nok lidt an på anmeldelserne, og så om jeg kan få læst denne færdig en eller anden skønne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.