7476121Forfatter: Richelle Mead
Original titel: Shadow Kiss
Serie: Vampire Academy #3
Antal Sider: 464
Genre: Paranormal Romance
Forlag: Puffin
Udgivet: 2008
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Vampire Academy (#1), Frostbite (#2)

Det handler den om:
It’s springtime at St. Vladimir’s Academy and Rose is close to graduation, but since making her first Strigoi kills, things haven’t felt quite right. She’s having dark thoughts, behaving erratically, and worst of all… might be seeing ghosts.

Consumed by her forbidden love with her tutor Dimitri and protecting her best friend, the Moroi princess Lissa, Rose is in no state to see the deadly threat that will change her entire world—and make her choose between the two people she loves most.

Min mening:
Jeg ved ikke hvad det er med Vampire Academy bøgerne, men jeg har så svært ved at komme i gang med dem. Det har været sådan med alle sammen indtil videre, og denne var ingen undtagelse. Første halvdel af bogen var temmelig kedelig, og jeg måtte virkelig tvinge mig selv til at læse videre. Da den så også gik i gang var det med et brag. Jeg måtte bare læse videre og videre og se hvad der nu skete.

Shadow Kiss er nok min favorit af de tre første bøger, og slutningen knuste fuldstændig mit hjerte! Jeg kan ikke rigtig forklare den sidste halvdel af bogen uden at risikerer at spoile den, og det vil være ærgerligt.

Rose er stadig en fantastisk person, hun er så karakteristisk og stærk. Hun er fyldt med personlighed, og man kan næsten gætte hvad hun vil gøre fordi det er så typisk Rose. På en god måde altså. Dimitri er bare… ja… suk. Han er Dimitri, fantastisk. Jeg kan godt lide Dimitri, så der er ikke så meget mere at sige om ham. Lissa til gengæld, jeg kan virkelig ikke lide hende, og jeg synes kun det bliver værre for hver bog.

Udover den lidt kedelige start, var dette en fantastisk bog! Der var mange ting jeg ikke havde set komme og jeg fik en klump i halsen op til flere gange. Specielt ved slutningen. Mead er altså ret ond! Hun skriver dog godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.