11365017Forfatter: Richelle Mead
Original titel: Blood Promise
Serie: Vampire Academy #4
Antal Sider: 502
Genre: Paranormal Romance
Forlag: Puffin
Udgivet: 2009
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Vampire Academy (#1), Frostbite (#2), Shadow Kiss (#3)

Det handler den om:
How far will Rose go to keep a promise?

The recent Strigoi attack at St. Vladimir’s Academy was the deadliest ever in the school’s history, claiming the lives of Moroi students, teachers, and guardians alike. Even worse, the Strigoi took some of their victims with them… including Dimitri.

He’d rather die than be one of them, and now Rose must abandon her best friend, Lissa—the one she has sworn to protect no matter what—and keep the promise Dimitri begged her to make long ago. But with everything at stake, how can she possibly destroy the person she loves most?

Min mening:
Jeg ved ikke hvad det er med disse bøger, jeg kan simpelthen ikke komme igang med dem, de er virkelig langtrukne i starten, hvilket er super ærgerligt. Denne bog tror jeg næsten bliver min favorit af alle tre. Slutningen på Shadow Kiss blæste mig omkuld, og det fortsætter her. Jeg kunne næsten føle mit hjerte knuse sammen med Rose’s.

Rose er sådan en fantastisk person, hun prøver alt hvad hun kan for at holde sammen på sit liv og sin fornuft, selvom det, specielt i denne, var rigtig svært for hende. Dimitri er bare… ja… læs bogen og find ud af det.
Jeg forstår stadig ikke Rose’s og Lissa’s venskab. Jeg føler Lissa er en forkølet møgunge og Rose må ofre alt og hele sit liv for hende. Og da Rose endelig følger det hun vil, bliver Lissa sur. Vi kan vist roligt sige at jeg ikke kan lide Lissa, og jeg tvivler på at jeg nogensinde kommer til det. Hun irriterer mig grusomt meget. Jeg forstår seriøst ikke hvad Rose ser i hende. De to er jo så forskellige som nat og dag.

Da handlingen endelig var gået igang, var den virkelig spændende, og jeg måtte bare læse videre. Og slutningen? Ikke så hjerteknusende som i Shadow Kiss, men stadig en cliff-hanger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.