Så er klokken 14.00 og forårets Readathon er slut. Jeg har ikke været vågen i alle 24 timer. Jeg ville gerne, men jeg kunne simpelthen, så jeg gik i seng omkring kl. 2-3 stykker, og stod så op ca. kl. 8. Efter lidt morgenmad fortsætte jeg læsningen. Jeg fik læst to bøger fra start til slut, startet på en tredje og læst en novelle. I alt har jeg læst 718 sider. Jeg ville gerne have læst mere, men er alligevel lidt overrasket når nu jeg har sovet. Da jeg deltog for to år siden, og holdt mig vågen igennem det hele læste jeg 729 sider.

SONY DSC

Jeg startede ud med at læse Firelight af Sophie Jordan, som var virkelig god! Meget bedre end jeg havde forventet. Jeg skal virkelig snart have fat i næste bind. (326 sider)

SONY DSC

Derefter læste jeg en enkelt novelle i Midnight Bites af Rachel Caine, fortalt fra Myrnins synsvinkel. Den var også god! Jeg elsker stadig Morganville Vampires, og jeg elsker Myrning! Novellen var bare en anelse for kort. (20 sider)

SONY DSC

Derefter gik jeg i gang med Den Faldne Engel af Kenneth Bøgh Andersen. Jeg elsker Andersens bøger, og specielt Den Store Djævlekrig. Jeg blev ikke færdig inden jeg gik i seng, men afsluttede den efter morgenmaden. Den var virkelig god! Og jeg glæder mig til at læse den næste! (294 sider)

SONY DSC

Derefter gik jeg i gang med The Rain af Virginia Bergin, som jeg skulle fælleslæse med Katja. Jeg blev dog ikke færdig med den, hvilket jeg heller ikke regnede med. Jeg nåede at læse 78 sider. Jeg kan ret godt lide selve historien og plottet, men jeg er ikke vild med hovedpersonen.

2 Comments on Readathon: The End

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.