Så er det blevet den tid på året igen. I morgen er der readathon! Skal du deltage? Jeg skal, og i den forbindelse har jeg også samlet en lille bogstak. Jeg tvivler på at jeg når igennem alle, men hvis jeg gør, eller hvis jeg går død i stakken, er jeg i øjeblikket i gang med at læse 2 bøger som jeg kan fortsætte med.

 

Og de to bøger som jeg i øjeblikket læser:

I morgen skal jeg lige ha’ købt snacks og sådan, fyldt lageret op i ved 😉

Jeg vil opdatere på twitter og instagram, og der kommer et færdigt resultat på bloggen. Du finder links i menuen til højre

4 Comments on Readathon: Oktober ’17

 1. Det lyder spænende med din læsebunke:-)
  Bare hyg dig og nå det din hjerne magter at fordøje.
  Selv ville jeg ønske at kunne give mig tiden og muligheden for sådan en omgang læsehygge, men har desværre for meget om ørerne.
  Ønsker du og alle de andre en rigtig dejlig læseoplevelse:-)

 2. Wow, nogle smukke stemningsfulde billeder 🙂 Og den “The Call” er godt nok en flot bog. Jeg glæder mig helt vildt til i morgen, kan næsten ikke vente. Jeg skal særligt læse gys og så letlæselige ting som børnebøger og novellesamlinger. Nu skal det bare blive lørdag. Glæder mig til at følge din læsning.

  • JEg håber du havde et godt læsedøgn?
   The Call er så fin, og så var den simpelthen bare så god. Og korte og letlæselige bøger er bare det bedste til readathon 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.