Jeg har fået samlet en lille stak bøger jeg planlægger at læse på lørdag. Jeg glæder mig så meget til denne omgang! Det er første gang i meget lang tid at jeg kan være med igen, uden andre planer. Jeg er i fuld gang med at planlægge snacks, og der kommer nok endnu et indlæg med de sidste forberedelser.

Jeg regner ikke med at få læst dem alle, langt fra. Og måske vælger jeg endda også andre bøger, men disse er i hvert fald højt på listen. Både dansk og engelsk, korte og almindelig længde. Jeg satser 100% på at læse Den Faldne Engel samt The Rain. Den Faldne Engel har jeg haft stående alt for længe efterhånden, og tænker at nu er det et godt tidspunkt at læse den. The Rain skal jeg læse sammen med Katja, og det bliver virkelig hyggeligt.

SONY DSC

Hvis du vil følge min læsning, foregår det på twitter, og måske en lille smule på instagram (Brugernavn @samhaindk). Det tager for lang tid at lave indlæg og opdatere bloggen hele tiden, men der kommer en opsummering bagefter.

Skal du være med i år? 🙂

13 Comments on Readathon: læsningen

  1. Absolut! Og det bliver min aller første Read-a-thon!!!❤?? og jeg kan slet ikke vente! Glæder mig så meget! Så håber i poster på Instagram så jeg kan følge med!

    • Ej hvor spændende! 😀 Jeg poster lidt på instagram 🙂 Jeg er nok mest aktiv på twitter, men der vil komme lidt på instagram

  2. Jeg kan næsten heller ikke vente til i morgen! Det er tredje gang jeg deltager, og det er en begivenhed, som står højt på min liste. Jeg ønsker dig god læselyst!

  3. Det ser ud til at være en skøn bunke. Og det er jo altid rart at have lidt at vælge i mellem. Jeg glæder mig desuden meget til at høre, hvad du synes om “The Rain” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.