SONY DSC

Her vil jeg tilbringe de næste 24 timer (Hvis jeg kan holde mig vågen altså)

Til forskel fra alle de andre år, så har jeg rent faktisk en sofa i år, hvilket jeg er virkelig glad for! Jeg har taget stakken hen på bordet. Jeg har bagt pizzasnegle (Yum), og jeg har forberedt sunde snacks, samt gjort de usunde klar. Jeg har sodavand i køleskabet, og har nem aftensmad til i aften. Jeg planlægger at lave kartoffelsuppe. Den skal næsten bare passe sig selv. Jeg skal lige have flyttet computeren hen til sofabordet, så jeg har nemmere ved at følge med i det sociale, for det betyder lige så meget for mig som selve læsningen. Jeg har også fået taget en masse billeder, og gjort dem klar, så jeg ikke skal tænke på det undervejs.

SONY DSC

Jeg har tilføjet endnu en bog til min stak, nemlig Midnight Bites af Rachel Caine. Det er en samling af noveller fra hendes Morganville Vampires univers, og jeg tænker den vil være perfekt, bare en novelle her og der. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvad jeg vil starte med. En novelle eller Born Wicked eller en helt anden?

Bloggen vil måske blive opdateret løbende, i så fald bliver den det i et nyt indlæg. Jeg fokuserer nok mest på twitter og instagram, så smut derover og følg mig gerne 😀

4 Comments on Readathon: Dagen

  1. Kartoffelsuppe lyder lækkert!

    Jeg håber du får et fantastisk læsedøgn, jeg følger i hvert fald gerne med.

    Fortsat god læselyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.