På lørdag løber efterårets readathon af stablen, og jeg glæder mig som et lille barn. Om jeg holder mig vågen hele natten ved jeg ikke endnu, men jeg glæder mig i hvert fald. Jeg skal have arrangeret nogle snacks, aftensmaden har jeg i hus, noget nemt og enkelt, tomatsuppe.

Bøgerne er også planlagt, sådan da, man ved jo aldrig om det ændrer sig.

SONY DSC

Jeg planlægger at læse de to første bind i Game of Thrones graphic novel. Jeg købte det andet bind på Esbjerg festivallen, og har lånt første bind på biblioteket. Derudover planlægger jeg også at læse Thor + Loke, som jeg også købte på Esbjerg festivallen. Jeg har også et par anmeldereksemplarer i bunken, nemlig Oprøret af Jacob Oliver Krarup, som forfatteren har sendt til mig, samt Sjælens Pris, tredje og sidste bind i Dæmonherskerens arving som Tellerup har sendt til mig.

Det er alle forholdsvis korte og nemme bøger, hvilket jeg tror vil fungere bedst for mig. Har du læst nogle af bøgerne? Skal du være med i år, og hvad planlægger du at læse?

3 Comments on Readathon: Autumn 2016

  1. Er spændt på at se, hvad du synes om den sidste bog i “Dæmonherskerens arving”. Jeg var ikke helt pjattet med de to første, desværre.

    • Jeg var heller ikke pjattet med dem, men synes de er meget hyggelige alligevel. Jeg har lige læst den sidste, og den var bedre end de to første synes jeg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.