Så starter efterårets readathon snart! Jeg glæder mig utrolig meget. Da jeg ikke kan være med til Herlufsholm Fantasy bogmesse, dedikere jeg hele weekenden til læsning. Jeg har handlet de fleste snacks, jeg skal stadig lige ned efter det sidste, jeg skal have mig et bad og ordne snacks. Dette indlæg er skrevet før det bliver udgivet, men jeg har fået sovet længe, så jeg forhåbentligt kan være længe oppe og læse. Derudover har jeg brugt formiddagen på at tage billeder, så de skal lige redigeres.

SONY DSC

Jeg starter ud med Sjælens Pris af Haidi Wigger Klaris. Sidste bind i Dæmonherskerens Arving trilogien.

Det hvide sjal der ligger på sofaen, er en af mine fødselsdagsgaver. Jeg har lige foldet det sammen en enkelt gang, men det er et hæklet sjal min bedste veninde har lavet til mig, så jeg kan varme mine skuldre når jeg læser 😀 Jeg tænkte at det ville passe perfekt til denne anledning.

Jeg opdaterer ikke bloggen løbende, men hvis du vil følge med i min læsning, vil jeg være aktiv på twitter og instagram, sig endelig hej 😀

12 Comments on Readathon Autumn ’16

 1. Det er virkelig et flot billede! Rigtig godt readathon og jeg vil se, om ikke jeg kan følge lidt med på de andre medier. 🙂

 2. Heard you needed a little cheer,
  Well, no fear, because I am here!
  You’re going open that book,
  and take another look.
  Reading all day and all night,
  May cause others to run in fright.
  But you’ve got the power
  to last hour after hour!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.