Så er det blevet den tid igen. Readathon. Jeg har glædet mig! Jeg skriver speciale, men jeg tager det næste døgn ud af kalenderen for at slappe af, læse og lade op. Jeg har ikke læst i en lille uges tid nu, så jeg er endnu mere opsat på at få læst en masse. Jeg har samlet mig en lille stak bøger. Jeg regner ikke med at læse dem alle, men en god del af dem satser jeg på at komme igennem. Jeg satser på korte, danske bøger. Det fungerer bare bedst for mig til readathon, hvor der skal læses så meget. Faktisk består bunken kun anmeldereksemplarer. Alle bøger som gerne skal læses snart, og som jeg selvfølgelig glæder mig til.

Hvis du vil følge mit readathon eventyr, kan du følge mig på instagram og twitter, hvor jeg vil poste opdateringer. Der kommer ikke opdateringer herinde, blot en opsamling når det er slut. Jeg kommer ikke til at være med hele tiden, da jeg har en aftale om søndagen, men jeg satser stadig på at få læst så meget som muligt.

Skal du være med?

8 Comments on Readathon april 2018

  1. Det lyder som en god plan at holde fri fra specialeskrivningen med noget afslapningslæsning 🙂 Jeg skriver teatermanuskripter, men nyder også at tage tid til noget helt andet, der ikke er af pligt, men ren lyst og inspiration 🙂 Håber du får det bedste læsedøgn og glæder mig til at følge med. Jeg skriver om min læsning løbende på Skriverliv.dk, hvis du får lyst at kigge forbi.

  2. Jeg glæder mig til at høre om den der Magnus Chase bog når du er færdig 😉 Men ellers en god stak. Det er altid godt lige at tage en pause fra den tunge studielæsning, jeg gør det samme 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.