Så er forårets readathon ovre. Det har været så hyggeligt, og gået over al forventning! Jeg havde ikke tænkt mig at tage en all-nighter, men det gjorde jeg næsten! Jeg gik i seng ved 6 tiden og vågnede ved 9-10 tiden igen. Jeg fik læst næsten alle bøgerne på min liste. Jeg droppede en for at vælge en helt anden, og jeg mangler 100 sider i den sidste bog for at have færdiglæst 6 bøger.

Det blev til 5 færdiglæste bøger, samt det meste af en 6, som i alt udgør 1192 sider! Over al forventning. Jeg havde sat mit realistiske mål på 800 sider og håbet op at nå op på 1000 sider. Det lykkedes. For første gang. Jeg fik heller ikke spist alle mine snacks, så nu har jeg snacks de næste mange dage. Jeg er glad for mine bogvalg, alle super spændende og gode readathon bøger! Læste I noget godt?

Nu er jeg godt nok også smadret og vil bruge resten af dage på at holde sofaen og fjernsynet med selskab.

5 Comments on Readathon: April ’17 – The Conclusion

  1. Jeg har desværre ikke tid til readathon, med to små børn. Men fik da genlæst Moln – Jorden husker, og gået i gang med Bedragets bog af Teri Terry. ☺ Du kommer vidst til at sove godt i nat. ?

  2. Puhaaa du har været super effektiv! Tillykke med det! ?❤? Jeg selv havde lidt planer så er stolt af de +500 sider jeg fik læst.

  3. Hold da op hvor kunne du holde dig vågen længe! Jeg måtte kaste håndklædet i ringen kl. 21, men stod så op kl. 4 og læste videre.

    Jeg nåede selv 1010 sider og det er jeg lykkelig for. Havde sat et mål på 250 sider.Så man må sige, at jeg nok havde sat et lidt for lavt mål 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.