Så er det lige om lidt at en masse mennesker over hele verdenen går i gang med at læse. Dewey’s 24 hour read-a-thon starter samme tid alle steder, i Danmark er det kl. 14. Jeg synes der er noget magisk over det her event. En masse mennesker der åbner bøger og fordyber sig i litteraturen i 24 timer. Jeg glæder mig selvfølgelig både til læsningen men også det sociale. Det er virkelig en fed måde at være fælles om noget.

Jeg vil herinde komme med opdateringer ind i mellem, jeg kan dog anbefale at følge mig på twitter, hvor jeg nok vil være mere aktiv.

Kl. 12.40
Jeg har lige sat en omgang pasta over, så jeg kan lave min aftensmad. Det bliver bare en omgang pastasalat med tun som jeg spiser i kirken mellem general prøven og selve koncerten. Jeg har taget et par billeder her til bloggen. Som sagt bliver den ikke opdateret helt så meget i forhold til twitter. Bøgerne ligger klar og alle mine snacks er også klar 😀

 Kl. 14.00
Jeg starter ud med at læse Den Forheksede Maske af R.L. Stine. Den er på 126 sider, så den burde være hurtigt overstået. Hvad bliver jeres første bog?

Kl. 15.26
Jeg har lige læst Den Forheksede Maske færdig. Nu vil jeg lige ordne de sidste ting inden jeg skal gå om en times tid. Og så begynder jeg på The Selection af Kiera Cass

Kl. 16.10
Jeg pakkerne bøgerne væk i en kort stund, tager violinen på ryggen og smutter op til Roskilde Domkirke hvor jeg skal spille koncert kl. 20.00. Der er general prøve inden. Jeg tager The Selection med i tasken, og håber jeg kan klemme lidt læsning ind

Kl. 10.07
Koncerten i går gik godt, selvom der var nogle fejl. Men skidt pyt. Bagefter tog jeg ud og fik noget at drikke med nogle venner. Jeg var hjemme ca. 23.30. Jeg læste et par timer og gik i seng. Jeg var helt udmattet. Jeg stod op igen kl. 8.00 og har læst ca. 15 sider i en anden gåsehud bog. Nu er jeg igen i gang med The Selection af Kiera Cass. Jeg er 17% inde i bogen.

Kl. 14.51
Read-a-Thon er slut for nu. Jeg vil ligge mig over i sengen og se noget tv og muligvis sove lidt. Selvom jeg har sovet i nat er jeg stadig rigtig træt. Der kommer et indlæg senere, hvor jeg fortæller hvad jeg har læst og så videre.

 

18 Comments on Read-a-Thon: The Reading

 1. Det er super fedt at du stadig er med, selvom du har en aftale. Og at du ikke “tyvstarter”. Det forstår jeg altså ikke, det koncept. Dewey Read-a-Thon er fra kl. 14, alt andet læsning før da, tæller ikke i dét regnskab, selvom det stadig er fantastisk. 😀

  • Hehe det er jo fedt, hvordan kan man ikke være med? 😀
   Jeg forstår det heller ikke at folk tyvstarter, for det er jo netop ikke det samme. Selvom jeg læste før kl. 14 ville jeg aldrig tælle det med i det samlede antal sider til sidst 🙂

 2. Jeg håber du når nogle gode bøger, på trods af koncerten – og at du også nyder den selvfølgelig. 😀
  Rigtig god læselyst!

 3. Happy Read-a-Thon!
  Vi er trådt ind i den 21. time og der er under 4 timer tilbage. Dette Read-a-Thon har været mindeværdigt og fantastisk, husk at nyde den sidste del af det til fulde. Der er hele 6 måneder til vi oplever det igen. Tag dig tid til at sende en kærlig tanke til den forfatter du læser, spis de sidste rester i snackskålen, og hvis du har lyst, så smut ud og fjol rundt med os andre på Twitter, blogs etc. 🙂

 4. Jeg kan se, jeg slet ikke nåede forbi din blog i løbet af læsedøgnet, men hvor er det dog fedt, at du alligevel nåede at være lidt med trods koncert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.