Forårets read-a-thon har været slut et par timer nu. Helt præcist sluttede det kl. 14.00. Det har været et fantastisk døgn, også selvom jeg ikke var med hele tiden. Jeg lukkede bogen ca. kl. 16.00 for at gøre mig klar og bevæge mig mod Roskilde Domkirke. Jeg havde pakket min kindle ned i tasken, men fik slet ikke åbnet den. Da jeg nåede frem, havde stemt violinen snakkede jeg med de andre musikere, og kunne ikke koncentrerer mig om at læse. Koncerten gik okay, der var nogle fejl – jeg ved ikke hvordan det lød fra publikums side udover hvad min mor og veninder har fortalt. Bagefter tog jeg ud og fik noget at drikke med vennerne. Jeg var hjemme igen ca. 23.30. Jeg åbnede en cola, fandt nogle snacks frem og åbnede min kindle og læste lidt videre i The Selection. Kl. 01.30 gik jeg i seng. Sådan en koncert tager på ens kræfter kan jeg godt fortælle jer.

Jeg vågnede ca. kl. 08.00 og surfede lidt rundt på de sociale medier mens jeg vågnede. Jeg begyndte at læse i The Selection , men jeg lagde dog kindlen væk og hev endnu en Gåsehuds bog frem. Denne gang blev det En Dag i Horrorland som må være min favorit indtil videre. Da jeg havde læst den færdig, fortsatte jeg i selskab med America Singer og nåede til side 119 lidt i to hvor jeg stoppede.

I alt har jeg læst 372 sider, hvilket jeg synes er okay, når man tænker på hvor mange timer jeg har været inaktiv. Min yndlingsdel ved Dewey’s Read-a-Thon er helt klart alt det sociale. Tanken om at så mange mennesker åbner en bog på samme tid, at der hele tiden er nogle der læser. Der er cheerleaders, jeg heppede også i instagram gruppen, fordi de hårdt havde brug for flere, dog blev det ikke til helt så meget, kun lidt inden jeg tog til koncerten. Jeg elsker alle de mini challenges og så videre. Næste gang bliver vidst den 17 oktober. Dagen efter min fødselsdag. Jeg regner med at fejre min fødselsdag på selve dagen, så jeg kan være med hele tiden om lørdagen. Ingen andre planer end at læse, læse og være social med andre læsere 😀

Jeg er ret vild med det jeg har fået læst af The Selection, og jeg glæder mig til at læse videre og se hvad der sker. Har I fået læst noget godt i løbet af de 24 timer?

1 Comment on Read-a-Thon: The End

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.