På lørdag er der Dewey’s 24 hour Read-a-Thon. Jeg glæder mig virkelig meget. I efteråret var jeg ikke med særlig meget. Jeg holdt min fødselsdag, og kunne ikke holde mig vågen da jeg kom hjem om aftenen. Sidste april var jeg vågen alle 24 timer, det var mega hårdt, men virkelig sjovt. Jeg elskede det!

I år skal jeg spille en koncert i Roskilde Domkirke om aftenen, og vi skal møde ind om ved 17 tiden eller deromkring til general prøve. Så der er nogle timer jeg ikke kan være med. Jeg tager min kindle med, og er der en pause og mulighed mellem general prøven og selve koncerten læser jeg der 😀 Men når jeg engang kommer hjem, så skal der læses! Og jeg vil se om jeg kan holde mig vågen, eller nøjes med få timers søvn. Jeg regner med at tage en lille lur eller noget før klokken 14 var det hele starter., så er der en mulighed for at jeg kan holde mig vågen.

Jeg har fundet en lille stak bøger, og jeg regner absolut ikke med at kunne læse alt, men det er vel godt at have noget at vælge i mellem, ikk? 😉

SONY DSC SONY DSCJeg har lånt et par graphic novels på biblioteket: The Walking Dead volume 3 på dansk og 4 på engelsk. Derudover har jeg lånt Guards! Guards! af Terry Pratchett. Jeg har aldrig hørt om den, men faldt over den forleden og besluttede at tage den med hjem.

SONY DSCI efteråret læste jeg et par af disse. Det regner jeg med igen, 1 stk eller flere. De er super korte og nemme, og god underholdning. Og for mit vedkommende, fyldt med minder og nostalgi.

SONY DSCJeg skal læse The Selection af Kiera Cass sammen med Katja og Ann-Kristine, den kommer jeg til at læse lidt on and off hele tiden.

Jeg ved ikke helt om jeg opdaterer bloggen, når nu jeg også skal spille koncert. Men twitter bliver i hvert fald opdateret jævnligt, så der kan i følge mine fremskridt 😀

Skal I være med, og hvad skal I læse?

4 Comments on Read-a-Thon: The Books

 1. Rigtig god idé med de fine graphic novels – og så lyder det super hyggeligt med fælleslæsning!
  Jeg er stadig ved at gruble over min stak, men den indeholder dog også en enkelt graphic novel! 😉

  • Min stak er heller ikke helt fastlagt, det kan jo være at jeg har lyst til at læse noget helt andet. Men jeg glæder mig godt nok 😀

 2. Åh, nu sidder jeg og overvejer at smide en Gåsehud bog i min allerede udvalgte stak… Hmm.

  Smart, at du har “The Selection” på din Kindle, så du kan tage den med dig hvorend du skal hen. 😀
  Jeg har også to Graphic Novels i min stak – et forsøg på at “lette” læsningen lidt og for at give mit hoved lidt ro, hvis nu de andre bøger bliver for tunge. Min stak er generelt bare meget varieret og jeg er spændt på at se hvordan det fungerer!

  Du må have et rigtig godt læsedøgn og en skøn koncert! 🙂

  • Jaaaa smid en gåsehud i stakken 😀

   Og ja jeg er så glad for at jeg har the selection på kindle, så kan jeg forhåbenligt få læst lidt på vej til og fra koncert og i pausen 😀

   Tror det er rigtig vigtigt at have lidt variation i læsestakken. Har du været med før?

   Mange tak 😀 Og god læselyst til dig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.