Jeg kommer ikke til at være med hele tiden. For om lørdagen, den 18, hvor det starter, holder jeg fødselsdag for min familie. Jeg tænker at det vil være en smule uhøfligt, bare at sidde og læse 😛 Fordi jeg ikke deltager hele tiden, vil jeg ikke opdaterer bloggen undervejs, kun min twitter. Den kan i følge, ved at trykke på linket ude til højre 🙂

Jeg satser dog stærkt på at få læst lidt når jeg kommer hjem om aftenen, holde mig vågen så længe jeg kan, og læse igen søndag når jeg vågner. Det er lidt ærgerligt, at det ligger lige den lørdag, så jeg ikke kan være med på samme måde som i foråret, hvor jeg formåede at holde mig vågen i alle 24 timer. Men jeg er med noget af tiden, det tæller vel også? 😉

Jeg planlægger at læse nogle af R.L. Stine’s gåsehud bøger, ford de er så korte og nemme. Jeg har allerede læst den første, så jeg starter selvfølgelig med nummer to.

SONY DSC

Skal I være med?

2 Comments on Read-a-thon oktober 2014

  1. Ærgerligt at fødselsdagsfejring og readathon ligger samme dag, men fedt at du vil være med lidt at tiden alligevel. Jeg vil i hvert fald helt sikkert følge din læsning på Twitter. Og hvor er det en god idé at læse “Gåsehud”, de er jo så dejlig lette at komme igennem 🙂

  2. Alt tæller. Jeg har heller aldrig været med alle 24 timer. Simpelthen fordi jeg ikke har kunne undvære min søvn. 😛 De sidste par weekender har jeg dog (helt uplanlagt) været i træning til at holde mig vågen, så hvem ved om det lykkes denne gang? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.