8475505Forfatter: Rachel Hawkins
Original titel:
Rebel Belle
Serie:
Rebel Belle #1
Antal Sider:
345
Genre:
Paranormal
Forlag: Putnam Juvenile
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
Harper Price, peerless Southern belle, was born ready for a Homecoming tiara. But after a strange run-in at the dance imbues her with incredible abilities, Harper’s destiny takes a turn for the seriously weird. She becomes a Paladin, one of an ancient line of guardians with agility, super strength and lethal fighting instincts.

Just when life can’t get any more disastrously crazy, Harper finds out who she’s charged to protect: David Stark, school reporter, subject of a mysterious prophecy and possibly Harper’s least favorite person. But things get complicated when Harper starts falling for him—and discovers that David’s own fate could very well be to destroy Earth.

With snappy banter, cotillion dresses, non-stop action and a touch of magic, this new young adult series from bestseller Rachel Hawkins is going to make y’all beg for more.

Min mening:
Lige da denne udkom var jeg ikke sikker på, at det var en bog for mig. Jo den lød da meget spændende, og coveret er heller ikke grimt. Men det var ikke en af de bøger hvor jeg tænker GIMME GIMME GIMME NOOOOOW! Men efterhånden som anmeldelserne kom, blev jeg mere og mere nysgerrig, og da Katja og Sus havde læst den færdigt, kunne jeg ikke lade være. Jeg købte den, og læste den næsten med det samme.

Harper var jeg ikke helt så vild med i starten hvis jeg skal være helt ærlig. Hun var lidt for perfekt og sød og nuttet. Jeg elskede dog hendes sammenstød med David. Efterhånden som handlingen skred frem blev jeg mere glad for Harper, hun udviklede sig rigtig meget, og hun havde en meget fin og logisk tankegang i forhold til det med at være blevet en Paladin og hvad det ville gøre ved resten af hendes liv. David kunne jeg rigtig godt lide. Harper’s bedste veninde, som jeg lige har glemt navnet på, kunne jeg også godt lide, selvom hun var sådan lidt neutral i mine øjne.

Handlingen starter næsten lige på og hårdt og jeg blev drevet ind i universet ret hurtigt. Derefter stod handlingen dog lidt stille, ikke fordi den var kedeligt, men det træk ikke i mig for at læse videre her og nu, det var først ved slutningen at det gjorde det.

Jeg kunne rigtig godt lide universet, med Paladiner, profetier og så videre, det var vildt godt skruet sammen og rigtig underholdende! Og lad os så da lige snakke om slutningen. Nej ingen spoilers, bare rolig. Da jeg bestilte bogen, stod den som at være en enkeltstående bog, og det var rigtig rart, jeg havde ikke set noget andet da jeg startede bogen heller. Men da jeg havde vendt den sidste side, sad jeg som et stort spørgsmålstegn, og tænkte, sådan kan den da ikke slutte? Det er jo en enkeltstående, så kan den ikke slutte sådan? Så jeg gik på goodreads, og så at den er blevet en serie. Det gav meget mere mening i forhold til slutningen, men irriterer mig stadig lidt, når jeg nu ikke havde regnet med at det var en serie. Men jeg glæder mig til at den næste udkommer så jeg kan læse videre.

2 Comments on Rachel Hawkins: Rebel Belle

  1. Jeg har lige vundet den hos Katja, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at læse den. Jeg var også lidt afventende i starten, men jo flere anmeldelser der er kommet af den, jo mere har jeg fået lyst til at læse den. Den lyder jo virkelig spændende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.