SONY DSC

Forfatter: Rachel Caine | Original titel: Paper and Fire | Serie: The Great Library #2 | Antal Sider: 354
Stjerner:

Jeg har set frem til Paper and Fire i et år, lige siden jeg læste Ink and Bone. Jeg var overbevist om at jeg ville blive opslugt og elske bogen, men samtidig var jeg også en smule bange, for tænk nu, hvor jeg blev skuffet? Det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg elskede den, og jeg glæder mig allerede til næste bind.

Jeg kan virkelig godt lide Rachel Caines skrivestil. Den er dog meget anderledes i The Great Library, i forhold til Morganville Vampires. Den er mere dyster og alvorlig på en måde, selvom jeg ikke helt kan forklare hvordan. Jeg er forundret over, hvordan hun har formået at skabe en så interessant og kompleks verden. Det er dog svært at beskrive og anmelde selve handlingen uden at afsløre noget.

Jeg er vildt med personerne. Jess er den perfekte hovedperson. Han er ikke perfekt. Langt fra. Jeg er dog også vild med Wolf og Saanti, de er simpelthen så interessante. Derudover er det et utrolig varieret persongalleri, og det er altid fedt! Der er personer jeg ikke bryder mig om, og mange jeg godt kan lide.

Jeg elsker virkelig de små beskeder der er mellem hvert kapitel. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal kalde dem, men de var der også i den første bog, og det giver bogen et helt nyt niveau, og det er super fedt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.