I sine killingeår blev Den Bestøvlede Kat narret til at begå et bankrøveri af Klumpe Dumpe, det talende æg. Nu må de fredløse ekskumpaner lægge fortiden bag sig, så de sammen kan stjæle de tre magiske bønner, der giver adgang til gåsereden med de famøse guldæg. Duoen får følge på eventyret af den sexede listetyv Kitty Fløjlspote, der stjæler Kats hjerte ved at være lige så modig og fyrig som ham selv.

Da jeg først opdagede at der kom en hel film kun om Puss in Boots, var jeg solgt! Lige fra jeg så den kat første gang i Shrek 2, elskede jeg den. Den er bare så nuttet, og Antonio Banderas lægger stemme til utrolig godt.
Men efter at have set filmen, må jeg ærlig indrømme at jeg bedre kan lide at se Puss in Boots i Shrek. Jeg ved ikke, jeg syntes bare der manglede noget, og det med ægget var lidt for opstillet tror jeg. Jeg blev lidt skuffet.
Men det sagt, så er det ikke fordi jeg ikke kunne lide filmen, det kunne jeg skam godt, og jeg kunne da godt finde på at se den igen. Jeg grinede og hyggede mig. Og jeg ELSKEDE at se Puss in Boots som killing! Nej hvor var han bare nuttet!
Jeg ved ikke helt hvad jeg havde regnet med, men i hvert fald ikke det jeg fik. Jeg brød mig ikke rigtig om historien med Jack og Bønnespiren. Ikke fordi jeg har noget imod den, jeg synes bare ikke rigtig den passer ind med “det spanske miljø” og Puss in Boots. De kunne sagtens have fundet på noget der var bedre, og passede mere ind efter min mening. Men når nu det var det, de havde valgt, så synes jeg at de klarede den ret godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.