Arkæologerne Shaw og Holloway har i hulemalerier fundet spor, der tyder på, at kimen til alt liv på Jorden skal findes i universets yderste afkroge. Sammen med andre forskere drager de ud på en ekspedition i rumskibet Prometheus, finansieret af Weyland-koncernen. Den religiøse Shaw håber at møde guder, men da skibet lander på en fremmed planet, står besætningen over for noget langt mere skræmmende…

Der har været rigtig mange delte meninger om denne film, når man læser lidt rundt omkring. Da jeg så traileren, glædede jeg mig rigtig meget til at se den, og kom da også i biografen for at se den.
Lad mig starte med at sige, at titlen irriterer mig. Den er ret så svær at udtale! Da vi skulle hente billetterne, kunne hende billetpigen heller ikke udtale det 😛
Jeg synes filmen er rigtig god, men ikke i toppen. Det er svært at forklare, der var nogle vildt fede scener, men de var lidt lang tid om at komme. Ikke at den var kedelig i starten, men den var måske en smule langtrukken.
Jeg har læst flere steder, at det kun skulle være det visuelle der er i top, men det synes jeg nu ikke. Synes også selve filmen er rigtig god, og jeg fortryder på ingen måde, at jeg var inde i biografen og se den. Jeg skal da også have den på DVD, når den tid kommer. Men nok først når den er på tilbud dog.

2 Comments on Prometheus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.