“Print to screen er en ny serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Jeg har set alle sæsonerne af tv-serien, og jeg elskede den, eller mere den første halvdel. Serien blev en smule… underlig hen mod slutningen. Jeg har ikke læst alle bøgerne endnu. Mener at jeg har læst de første fem bøger på dansk, jeg kan bare ikke rigtig huske dem længere, det er ret mange år siden. Jeg har dog sidenhen fået de første 8 bøger på engelsk, og regner med at skulle genlæse dem på et tidspunkt.

Som sagt var jeg ret glad for tv-serien og jeg var også glad for bøgerne. Det er vidst kun den første sæson der virkelig følger bogserien, og derefter begynder den at adskille sig mere og mere. Jeg har svært ved at sige om jeg bedst kunne lide bøgerne eller tv-serien, netop fordi det er så lang tid siden jeg har læst bøgerne, og jeg jo ikke har læst de sidste af dem, måske er de sidste bøger meget bedre, nu hvor tv-serien blev så underlig?

Min yndlingsdel fra tv-serien var helt klart Eric Northman. Jeg elskede hans rolle og jeg synes Alexander Skarsgaard gjorde et fremragende job.

Hvad med jer? Har I set tv-serien, læst bøgerne? Og hvad synes I?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.