“Print to screen er en ny serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Jeg så filmen Legenden fra Dybet før jeg overhovedet vidste at det var en bog. Jeg var helt vild med filmen, den var virkelig rørende og sød. Der var nogle helt fantastiske scener, og jeg elskede forholdet mellem Angus og Crusoe (Uhyret). Bogen er ultra kort og kan læses på et par timer, og jeg må ærlig indrømme at jeg bedre kan lide filmen. Der var nogle forskelle, det kan man næsten ikke komme uden om, og måske havde jeg bedre kunne lide bogen hvis jeg havde læst den før filmen – men jeg er nu glad for at jeg har læst den. Jeg kan godt lide den måde forfatteren har taget myten om Kelpie’s og lavet den om som han gerne ville. Det er en børnebog/film men man kan nu sagtens se den alligevel selvom man er voksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.