“Print to screen er en ny serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Jeg elsker virkelig The Walking Dead. Jeg er helt up-to-date med tv-serien, og samler dem langsomt på blue-ray, så jeg kan gense dem igen. Det var dog først i forbindelse mit valgfag American Horror Stories at jeg fik fingrene i The Walking Dead graphic novel. Jeg vil gerne læse de efterfølgende, men de står ikke nummer et på min liste. Grunden til dette er nok, at jeg bedre kan lide tv-serien – måske fordi jeg så denne først?

Jeg havde det en smule svært ved den grafiske bog, fordi personerne jo ser helt anderledes ud end på tv, det var jeg også klar over, men det generede mig alligevel en smule. Der er jo udelukkende billeder i bogen, så man kunne ikke danne sig sit eget indtryk af hvordan folk ser ud, og det clashede nok en smule i mit hovede.

Når det er sagt, kunne jeg rigtig godt lide graphic bogen, jeg kunne specielt godt lide Robert Kirkman’s forord, der går noget i stil med at det ikke er selve zombierne han vil udforske men hvordan mennesket reagerer under så ekstreme forhold. Det synes jeg er virkelig spændende, hvilket også er en af grundende til at jeg elsker tv-serien. Zombierne er helt vild seje, og jeg elsker alle scenerne med dem, men jeg synes også det er virkelig fascinerende at følge Rick og alle de andre og se hvordan de alle sammen udvikler sig. Jeg synes producenterne af tv-serien gør et super godt arbejde. Jeg kan ikke helt sammenligne den med bøgerne, fordi jeg kun har læst den, og det er begrænset hvor meget personerne kan udvikle sig i løbet af en kort bog, for den er virkelig kort. Men jeg elsker hele princippet bag den, og så er zombier bare super awesome og klamme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.