“Print to screen er en ny serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Dette er en trilogi, hvor den første bog Blod var rigtig god! Unik og spændende. Desværre dalede kvaliteten af bøgerne herefter. Jeg var ret spændt på hvordan tv-serien ville blive, mest det grafiske eller hvad man skal kalde det. Vampyrerne. De kunne godt være lavet bedre, men de er okay! The Master er tilgengæld helt til grin. Jeg ved ikke hvad de har tænkt på da de lavede ham. Han ødelagde sæson 1 en lille smule. Det er dog blevet bedre her i sæson 2.

Richard Sammel der spiller Eichorst er simpelthen genial. Rollen er virkelig fed, creepy og ja jeg elsker den, og Sammel spiller den virkelig godt. De andre skuespillere klare den også godt. Dog blev jeg lidt overrasket over at de havde skiftet skuespilleren til Zach ud i 2 sæson, men det gør ikke den store forskel.

Jeg synes de holder sig forholdsvis tæt op af bøgerne, så meget de kan i hvert fald. Jeg elsker at de har fået stemningen fra bøgerne med, jeg er dog begyndt at mangle en smule aktion. Der må godt ske et eller andet snart. En af de ting der irriterer mig mest er dog rollen Dutch. Hun er ikke i bøgerne, og jeg kan virkelig ikke se formålet med hende i tv-serien. For mig virker det som om de bare skulle have en eller anden ung blondine med fordi Nora ikke er ung og smuk nok. Trist.

Jeg er ret spændt på hvad der kommer til at ske fremover, og jeg håber den ender bedre ud end bøgerne.

Har I læst bøgerne? Følger I med i tv-serien?

1 Comment on Print to screen: The Strain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.