“Print to screen er en ny serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSCJeg elsker The Hunger Games. Jeg kan også godt lide Mockingjay. Mange bryder sig ikke om den, hvilket jeg ikke helt forstår. Den er ikke så god som de to første, men den er ikke dårlig. Når det kommer til filmene, er min favorit nok Catching Fire. Det er virkelig en af de bedste bog til film adaptioner jeg nogensinde har set. Jeg små græd til den, fik utallige kuldegysninger og elskede den bare. 1’eren er også fantastisk, og jeg kan se dem begge igen og igen. Mockingjay part 1 er også god, men den tager jeg først rigtig stilling til når jeg har set part to, for jeg synes mere den er en slags forberedelse til den sidste film.

Generelt er jeg virkelig overrasket over hvor gode disse film er. Det er så lang tid siden at jeg har læst bøgerne, så jeg kan ikke huske dem i detaljer, men af hvad jeg kan huske, så er filmene utrolig tro mod bøgerne. Jeg elsker at følge Katniss, og er helt vild med Effie, specielt i Catching Fire. Jeg er også vild med Cinna – i starten var jeg ret lunken over at det var Lenny Kravitz der skulle have rollen, jeg kunne slet ikke se det, men efter at have set filmen er jeg overbevist om at han er den perfekte til den rolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.