“Print to screen er en serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Dette er et af de få tilfælde hvor jeg bedre kan lide filmen. Jeg så den også før jeg læste bogen. Det er ikke fordi jeg ikke kunne lide bogen, den var fantastisk. Jeg synes bare stemningen var meget anderledes end i filmen. Den er meget tungere end filmen, hvilket jeg slet ikke var forberedt på.

Filmen er fin og emmer af magi. Det samme gør sig gældende med bogen, men den er mere finurlig, specielt skrivestilen, men det er typisk Neil Gaiman har jeg opdaget. Jeg overvejer at genlæse bogen en dag, når jeg har mere tid.

Uanset hvad er både bog og film en eventyrlig oplevelse. Har du oplevet Stardust endnu?

2 Comments on Print to screen: Stardust

  1. Jeg er meget enig med dig, jeg kan bedre lide filmen end bogen men de er begge rigtig gode.
    Men det er også bare den type historie som egner sig så godt til film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.