“Print to screen er en ny serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Jeg kunne virkelig godt lide den første bog, så da filmen blev offentliggjort, var jeg ret spændt på om den kunne leve op til bogen. Det kunne den godt. Jeg synes bogen er bedre, helt klart. Men filmen var ikke dårlig. Nu hvor jeg har genset filmen, synes jeg faktisk at Shailene og Theo gør et fremragende job. Jeg synes dog at kærligheden mellem de to kommer lidt for unaturligt og hurtigt i forhold til bogen, hvor den får lov til at blomstrer.

Nu er det ret lang tid siden at jeg har læst bogen, og jeg kan ikke huske den i detaljer længere, men de vigtige scener jeg kan huske, har de fået med i filmen hvilket jeg synes er rigtig godt! Den scene i filmen der ramte hårdest (også i bogen) var da Tris’ mor dør. Det ramte hårdere i filmen end bogen, fordi af en eller anden grund har jeg nemmere ved at græde ved film end bøger, og ja jeg græd. Tris’ reaktion ramte mig lige på og hårdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.