“Print to screen er en serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSCCity of Bones var en god bog. Filmen var jeg tilgengæld ikke overdrevet vild med. Den var ikke dårlig, men den fangede bare heller aldrig. Der er måske også en grund til at resten af filmene ikke blev filmatiseret.
Jeg har endnu ikke læst hele serien endnu, men det skal jeg på et tidspunkt. Jeg kan ikke huske den første bog i detaljer, så jeg skal lige have frisket hukommelsen op. Det eneste der afskrækker mig lidt er længden, og så at Cassandra Clare bliver ved med at udgive bøger i samme univers.

Nu kommer der så en tv-serie over bøgerne, så vidt jeg har forstået. Jeg ved ikke hvordan jeg har det med det. Jeg har tænkt mig at give den en chance, så nu må vi se.

Hvad synes du om filmen / bogen?

1 Comment on Print to screen: City of Bones

  1. Jeg har læst dem alle. Alle dødens instrumenter og djævelske mekanismer. Jeg læste lidt i The Bane Cronicles også. Den sagde mig nu ikke så meget. Men de andre…. Jeg elskede dem!!! Jeg åd dem. De skal læses igen! YA, magi og fantasi. Det er en god kombination!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.