“Print to screen er en serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Der er to Carrie film, en fra 1976 og en far 2013. Jeg så begge film inden jeg læste bogen, og jeg så den fra 2013 først, som også er den jeg bedst kan lide. De er jo begge bygget over bogen, hvor den første film er mere tro. Jeg kan ikke sige hvad det var ved den første film jeg ikke kunne lide. Det var ikke fordi jeg hadede den, den sagde mig bare ikke så meget, og jeg kunne bedre lide den nye. Bogen var jeg ikke så glad for, egentlig er der ikke noget galt med den, men jeg kunne bare ikke fokusere på den. Efterhånden har jeg fundet ud af, at Stephen King nok aldrig bliver en af mine yndlings forfattere. Han skriver kanon gode historie, det gør han virkelig, men jeg er bare ikke så vild med hans skrivestil, hvilket også var tilfældet i Carrie. Derudover synes jeg godt man kan mærke at det var hans debut roman. Carrie er virkelig en interessant historie, både aspektet med hendes evner og mobningen, jeg var bare ikke helt vild med bogen, desværre.

Har du læst Stephen King, og er du glad for hans bøger/film?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.