“Print to screen er en serie indlæg, hvor jeg vil diskuterer bøger der bliver lavet om til film eller serier. Vær opmærksom på at der vil være spoilers for både bog og film. Egentlig er disse indlæg bare mig der snakker løs om filmen og bogen, hvor der muligvis er mere vægt på den ene end den anden.”

SONY DSC

Der findes utallige filmatiseringer af Charles Dickens juleeventyr. Min favorit har altid været den med Patrick Stewart fra 1999. Den er simpelthen så fantastisk. Det er den første udgave jeg har set, og det er også en af de få gange hvor jeg har set filmen før jeg har læst bogen. Jeg er også rigtig glad for bogen, men jeg elsker nok filmen endnu mere. Jeg ser den trofast hver jul. Patrick Stewart spiller Scrooge så godt, og jeg har ikke en eneste dårlig ting at sige.

A Christmas Carol er virkelig et juleeventyr. Det er en fantastisk og rørende historie, der altid kan få mig i julestemning. Derudover elsker jeg virkelig Dickens klassiske London, der er bare et eller andet fortryllende over den periode.

Hvad synes du om A Christmas Carol? Hvilken udgave er din favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.