Er I klar til endnu en omgang fra Irland?
Hvem har ikke godt hørt om Guinness? Jeg elsker Guinness. Det er faktisk den eneste øl jeg kan lide. Jeg har været på Guinness Storehouse et par gange før, men det skader aldrig at besøge stedet igen. Der er den flotteste udsigt fra deres Gravity Bar. Deroppe har man udsigt ud over hele Dublin samt Wicklow bjergene i baggrunden. Det er fantastisk at sidde og nyde udsigten med en pint Guinness i hånden!

Det ville selvfølgelig være bedre at nyde udsigten med godt vejr, men det er jo Irland ikke sandt? 😉

Jeg kan også anbefale at besøge Irish Whiskey Museum. Jeg har ingen billeder derfra, da jeg ikke fik taget mit kamera med. Det var en meget spontan tur, og jeg glemte endda at tage billeder med min mobil. Men befinder I jer nogensinde i Dublin, kan jeg varmt anbefale at besøge stedet. De tager en med på en medrivende tur gennem den irske whiskeys historie, og man får endda lov til at smage et par forskellige whiskey i sidste endne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.