13635579Forfatter: Pernille Eybye
Original titel: Kampbrødre
Serie: Blodets Bånd #2
Antal Sider: 283
Genre: Paranormal
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Blodsøstre (#1), Hyænelatter (#2)

Det handler den om:
Kassie er blevet skilt fra sine søstre og Leo,og er nu tvunget til at jage for Zan. Leo prøver at forlige sig med tanken om Kassies hemmelighed, og søger igen hjælp hos Liliana. Imens kæmper Viking for overlevelse i Archers kamparena. Kampbrødre er tredje bind i serien Blodets Bånd – en serie om kærlighed, mystik og mørke kræfter.

Min mening:
I denne bog bliver rigtig mange af de løse ender samlet, mange af de spørgsmål der blev stillet i blodsøstre og hyænelatter bliver besvaret. Dog ikke alle, og nogle enkelte nye bliver stillet.
Skrivestilen er stadig rigtig god, faktisk en anelse bedre. Jeg synes i hvert fald godt at jeg kan se en lille forbedring.

Jeg kan bedre lide Kassie i denne bog, måske fordi hun ikke fylder helt så meget som tidligere? Der var i hvert fald ikke så meget af den vibe med, at hun hader at være en vampyr.
Leo kan jeg rigtig godt lide, han er en sej og frisk ung fyr. Dog synes jeg han vænnede sig lige lovlig hurtigt til, at Kassie er en vampyr. Overgangen fra chok til accepteret er ikke særlig blød, og virker derfor en smule unaturlig, hvilket er lidt ærgerligt. Zan. Ja, ham har jeg jo ikke lagt skjul på at jeg godt kan lide i de andre bøger, at det var ham der var den mest spændende at læse om. Jeg kan stadig rigtig godt lide ham, han er en ond satan, og han fylder mere i denne bog. Dog på en anden måde, synes jeg. Jeg så gerne at vi fik lidt flere kapitler, hvor det er ham der fortæller, på samme måde som tidligere. Nu er det mere når vi ser ham fra Kassie’s synsvinkel.

Jeg har valgt at give denne bog en stjerne mindre end de andre, ikke fordi den er dårlig. Men jeg synes ikke den er lige så god. Jeg havde lidt svært ved at komme i gang med den, den var lidt tung. Jeg kan ikke helt sætte en finger på hvad det er der gør det. Men der er et eller andet der er anderledes eller noget der mangler.
Jeg glæder mig dog stadig til at læse videre i serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.