Man støder hele tiden på overhypede bøger. For mig er der to tilfælde, eller scenarier. Bøger jeg ikke har tænkt mig at læse, fordi alle snakker om hvor fantastiske de er. Hvis jeg allerede har bogen, vil jeg nok læse den på et eller andet tidspunkt, men har jeg den ikke, kommer jeg formentligt aldrig til at læse den. Altså, hvis jeg virkelig synes bogen virker spændende, vil jeg læse den, men er jeg ikke helt sikker så bliver den nok droppet helt. Her kan jeg nævne forfatteren Jane Austen. Hun hænger mig simpelthen langt ud af halsen, undskyld men det gør hun. Derudover er det jo heller ikke min genre, så det hjælper nok ikke så meget.

16050285Så er der bøger jeg har læst men ikke elskede ligeså meget som alle andre. The Fault in our stars. Undskyld igen til alle der elsker den bog. Det er ikke fordi den er dårlig, langt fra! Jeg synes den var god, men den var ikke så fantastisk som jeg havde forventet. Jeg har også lidt mistet lysten til at læse resten af hans bøger, både fordi de ikke virker særlig spændende, og jeg er lidt træt af at høre om dem efterhånden. Jeg siger ikke hans bøger er dårlige, eller at TFIOS er dårlig, jeg synes bare ikke den er lige så fantastisk som alle får den til at virke.

3 Comments on Overhyped books

  1. Helt enig med det du siger. Jeg er for eksempel dødtræt af at høre om hvor fantastisk Jane Austen er. Det kan altså godt blive for meget …

  2. Jeg kan godt følge dig, der er også visse bøger som jeg ikke rigtig får læst fordi folk er meget hype omkring det. Jeg ender oftest med noget tid efter at hypen har lagt sig at finde bogen og læse den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.