Udover Bogforum i starten af måneden er der faktisk ikke sket det helt store i November, og bogforum kan i læse om i andre indlæg (jeg mangler dog stadig at skrive om søndagen samt de bøger jeg fik med hjem, men det kommer). Jeg kan dog sige at det var en helt fantastisk weekend! Jeg har også været inde og se Fantastic Beasts and Where to find them, en helt fantastisk film!

Så er Gabriels Inferno jo også udkommet i november! Den udkom den 14 november, lige efter bogforum. Den var også med på bogforum, og jeg siger jer, det var fantastisk at stå med den færdige bog i hånden. Jeg er stadig ellevild! Jeg planlægger at skrive endnu et indlæg om oversættelse, nu hvor jeg har det færdige eksemplar i hånden. Har I skaffet jer et eksemplar? Hvis ikke, synes jeg I skal gøre det snart og selvfølgelig læse den 😀

Jeg har læst 5 bøger i løbet af måneden

SONY DSC SONY DSC

Den bedste bog har helt klart været Illuminae som jeg lige har afsluttet. Der kommer en anmeldelse snart, men den var helt fantastisk! En kuffert fuld af skabninger er en enormt flot og spændende bog som jeg læste efter at jeg havde set filmen (Men havde smugkigget i inden). Jeg har ikke læst nogen dårlige bøger, hvilket jo er virkelig dejligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.