Jeg synes juni er fløjet forbi, og det samme er starten af juli her. Bloggen er blevet en smule forsømt, og jeg har ikke engang en god undskyldning haha. For tiden får jeg ikke læst så meget. Jeg er stadig i gang med Odinsbarn af Siri Pettersen, den er god, men det går ikke så hurtigt.

Juni har været en hård måned, og travlt. Jeg har to eksamener, først en mundtlig, som var hård. Først blev jeg syg, så døde min mors og min kat. Det var virkelig hårdt. Men jeg klarede eksamen og bestod. Bagefter ventede en skriftlig, som var semesterets sidste eksamen, og også hele min bachelor uddannelses sidste eksamen, det er ret vildt! Jeg venter stadig på svar på den.

I øjeblikket er jeg i fuld gang med at oversætte en bog for Dreamlitt. Jeg er en smule bagud, og det tager en del tid fra selve læsningen, men det er okay. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat 🙂

Derudover er jeg begyndt at spille World of Warcraft igen, og det tager jo også en smule af min læsetid, men det er okay 😉

SONY DSC

Jeg er for doven til at tage et billede af de bøger jeg har læst. Jeg har læst to. Jeg genlæste The Water Horse af Dick King-Smith, som jeg skulle bruge i forbindelse med min skriftlige eksamen, og så blev jeg færdig med Gravity af Melissa West, som der snart kommer en anmeldelse på.

Har I læst noget godt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.