I år vil jeg lave en lidt generel månedlig opdatering. En der gælder både den boglige verden men også giver et lille indblik på hvordan min daglig dag har været, lad mig vide om I synes om det nye tiltag.

Januar var måneden jeg var til samtale hos Slagelse Museum om en praktikperiode på ca. 6 uger. Det blev også måneden praktikaftalen blev underskrevet, og jeg endelig har fået praktikken på plads! Det er rart!

I de to første uger af januar skrev jeg også 2 eksamensopgaver, som var de to sidste for denne gang. Jeg har stort set skrevet eksamener siden oktober. Det har været nogle hårde måneder! Det blev også måneden hvor jeg fik svar på min Bachelor opgave jeg afleverede i December. Jeg bestod den!

Jeg er også begyndt at udforske omegnen og gå ture så jeg kan tabe mig, spise sundere og bare fokusere på en sundere livsstil og forhåbentligt et vægttab. Jeg vil ikke gå i fitnesscenter, eller en decideret kur, det virker ikke for mig. Det der virker er en livsstilsændring.

SONY DSC

I januar har jeg læst 4 bøger, hvilket jeg er godt tilfreds med. Jeg har læst de tre på billedet, samt Eyes of the Woods på kindle, som samtidig var den dårligste. Den bedste bog har helt klart været Feverborn. Jeg er lidt overrasket over at alle bøgerne, bortset fra Feverborn har været enkeltstående!

Læste bøger:
Holly Black: The Darkest Part of the Forest
Becca Fitzpatrick: Sort Is
Karen Marie Moning: Feverborn (Fever #8)
Eden Fierce: Eyes of the Woods

Har du læst noget godt i januar?

4 Comments on Opsummering: Januar

  1. Jeg hopper med på livsstilsændring og gåture – det er simpelthen så dejligt med den friske luft. 🙂
    Og jeg synes nu godt at Holly Black kunne skrive en 2’er – jeg var VIRKELIG fanget af ‘The Darkest Part of the Forest’!

    • Det er det nemlig! 😀

      Haha, jeg har det egentlig fint med at den var enkeltstående. Har du læst the coldest girl in coldtown?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.