Februar har været en begivenhedsrig måned. Den 4 februar havde jeg første dag i praktikken, og det var super godt. Det er et super rart sted, det er anderledes end noget andet jeg har prøvet, men jeg kan godt lide det. Derudover er mit største område, at jeg skal oversætte noget turistmateriale til engelsk, hvilket jeg er godt i gang med.

Februar var også måneden hvor jeg fik svar på 3 eksamener, den ene gik usædvanligt godt, hvor en anden gik ret dårligt. Det blev derfor også måneden, hvor jeg skulle skrive en ekstra eksamensopgave.

I februar har jeg fået en masse nye fine bøger, som jeg glæder mig til at vise jer. Der er både anmeldereksemplarer samt en enkelt købt sag.

Jeg blev også kontaktet af forlaget Dreamlitt her i februar, om at oversætte en bog. Jeg har sagt ja, modtaget bogen og gået i gang, og jeg glæder mig virkelig meget. Det er en drøm der er ved at gå i opfyldelse.

Gåturene er blevet færre, desværre, fordi jeg har døjet med en overbelastet fod. Det er heldigvis ved at gå over nu, så jeg er klar til at komme ud i naturen og den friske luft igen.

SONY DSC

Jeg har læst 5 bøger (6 hvis jeg tæller Oblivion med – jeg er stadig i gang med den, men den består af 3 bøger i én kindle bog, og jeg har læst den første). Derudover er jeg startet på Dublin som er ret stor. Grundet eksamen og praktikstart, føler jeg ikke at jeg får læst så meget i øjeblikket. Jeg læser dog også i bogen jeg skal oversætte ved siden af de to andre.

Jeg har ikke en yndlingsbog, eller altså jo, så skal det være den første bog i Oblivion bogen. Der har heller ikke været en decideret dårlig, men Mind Games har været den mest skuffende, sammen med Profetien af Mark Frost.

Læste bøger:
Teri Terry: Mind Games
Tui T. Sutherland: Forræderen
Haidi W. Klaris: Skæbnens Kald
Mark Frost: Alliancen
L.J. Smith: Indvigelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.