August har været en dejlig måned. Jeg har haft fri, fuldstændig fri. Jeg blev som nævnt fra sidste måned færdig med oversættelsen af bogen for Dreamlitt. Irene har været flow læser, og hun blev færdig så den kom tilbage til mig. Jeg fik rettet den igen, og sendt den videre til korrektur. Nu venter jeg så på at høre mere 🙂

Jeg fik også (endelig!) svar på min sidste eksamen, sidste som i den sidste på min bachelor. Jeg bestod med et 10 tal, hvilket jeg er rigtig glad for! August var også måneden hvor min eksamensbevis kom med posten. Det er simpelthen så fint, og jeg er så glad 🙂

Jeg er også begyndt at glæde mig rigtig meget til efteråret. Fantasy festivallen i september sammen med Katja, det bliver så hyggeligt! Og så skal jeg interviewe Katja på scenen til Bogforum. Det bliver godt.

Jeg har også besøgt min moster i ferien. Vi bor langt fra hinanden, så det er ikke så tit vi ses.

Så alt i alt har det været en skøn og afslappende august, med masser! af læsning og fjernsyn (Jeg er i øjeblikket i gang med at gense Angel)

SONY DSC

Jeg har fået læst 7 bøger. Jeg vil gerne have haft læst mere, men når man ser på de andre måneder er det vidst meget godt. Jeg føler egentlig ikke, at jeg har læst så meget.

Den bedste bog (de bedste bøger) har været Paper and Fire af Rachel Caine (Fik I desuden læst mit interview med hende?) og Dronningen af Tearling af Erika Johansen. Jeg kan simpelthen ikke vælge.

Jeg har egentlig ikke læst nogen dårlige bøger, de har alle sammen været rigtig gode, hvilket jeg er virkelig glad for!

Har I læst noget godt og oplevet noget spændende denne måned?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.