Jeg glemte at lave en opsummering af marts, oh well, I overlever nok ūüėČ
Min april har været god, men travl. Jeg har spillet en masse musik, arbejdet på oversættelsen og læst.

En gang om √•ret spiller jeg med i et orkester der hedder Roskilde Ren√¶ssance Band (Vi arbejder sammen med Kolding dog), og vi spiller sjovt nok ren√¶ssance musik. Det er virkelig hyggeligt og jeg elsker det. Jeg startede ud med en √łve weekend den 9-10 april. Derefter var der f√łrst koncert i Roskilde Domkirke den 15 april, en koncert som gik ret godt. Dagen efter tog vi til Kolding og spillede samme koncert i Koldinghus. Den gik knap s√• godt, men det er en anden historie.

Weekenden efter var der Readathon, som mange var med i. Det var super hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til næste omgang i Oktober. Var du med i readathon?

Den 30 april var der igen koncert med Renæssance Bandet, denne gang i Tivoli. Den gik ret godt og det var hyggeligt. Jeg havde min mor med, og efter koncerten tog vi ud og spise.

Jeg har også været ved lægen, med min kvalme og opkast. I marts var jeg på hospitalet, hvor jeg fik at vide at jeg har galdesten. Jeg skulle så til lægen og snakke behandling. Jeg skal have fjernet galdeblæren. Jeg går lige nu og venter på en indkaldelse. Jeg glæder mig til at få gjort noget ved det, så jeg ikke bliver dårlig og får smerter. Men jeg frygter narkosen, fordi det ikke gik helt efter planen sidste gang.

SONY DSC

Jeg har l√¶st 6 b√łger i april, de fem p√• billedet og s√• The Book of Ivy af Amy Engel p√• kindle.

Den bedste bog var nok Den Faldne Engel af Kenneth B√łgh Andersen, selvom jeg var stor fan af The Book of Ivy, Vilde B√łlger, Firelight og Bound by Flames.

Jeg var ikke helt solgt p√• B√łdlens Revolution. Den var ikke d√•rlig, men jeg kunne bare ikke blive fanget af den. Desv√¶rre.

L√¶ste b√łger:
Jeaniene Frost: Bound by Flames
Amy Engel: The Book of Ivy
Eoin Colfer: B√łdlens Revolution
Jennifer Donnelly: Vilde B√łlger
Sophie Jordan: Firelight
Kenneth B√łgh Andersen: Den Faldne Engel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.