Jeg har været lidt stille de sidste par dage, det er der en grund til.

I lørdags var jeg sammen med min veninde, hende jeg også skal til Irland med. Hvor vi planlagde noget mere til rejsen, hvad vi skal se og sådan. Vi får godt nok travlt. Hehe. Vi startede med en tur på havnen, og tog derefter hjem til mig og lavede mad og så film aka. Leap Yeas jeg elsker altså den film! Senere tog vi op på en irsk pub (Ikke fordi der er særlig meget irsk over den) Og drak røde og grønne sodavand uden alkohol 😛 Tro lige at bartenderen gloede på os da vi bestilte.
Søndag skulle jeg i biffen med hende den søde Katja. Vi var inde og se The Hunger Games, big surprise? 😉 Jeg følte mig dog ikke helt 100% på toppen, og om aften inde jeg skulle sove blev jeg straffet. Jeg blev syg!
Jeg har så ligget i sengen de sidste par dage, med ømme muskler, snot i hele fjæset, vejrtræknings problemer, ondt i halsen og feber. Oooh jah det var fedt! Men har da fået set en masse serie // Heroes. Og læst en hel masse.
Nu har jeg endelig kunne kravle ud af sengen og sidde lidt ved computeren. Jeg er ikke helt rask, tager derfor heller ikke til orkester undervisning eller violin. Eller hjem til min mor til god mad. Men sådan er det.
Om jeg tager i skole i morgen, det ved jeg ikke. Jeg vil være rask til weekenden. Lørdag skal jeg til 75 års fødselsdag hos min venindes mormor og søndag. Ja søndag er der bogbloggertræf 😀

 

3 Comments on Og jeg lever igen

  1. Det var den nemlig – Fantastisk! Og super hyggeligt at være i biografen med dig. Det kan vi godt gøre igen for min skyld. 😉

    Håber du bliver rask til søndag – Andet ville da være super ærgerligt! Og hey, jeg har fået et rent badeværelse i dag, efter at have dækket det totalt ind i Cilit Bang. Og det siger jeg dig; du kan måske overleve at gå glip af bloggertræf, men det er altså første gang i årtier at mit badeværelse har været helt rent. Det SKAL bare opleves! :p

  2. Ja, det vil jeg nok mene! Du kan ikke bare melde afbud, når jeg nu har gjort badeværelse rent!

    Haha. Jeg er dybt forbløffet hver gang jeg er i kælderen og kigger derud … Det har ikke været så rent i årevis! O_o :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.