Jeg har fået mig disse flotte støvler. Jeg blev simpelthen solgt med det samme da jeg så dem inde i shoppen.

rdthf

Jeg elsker den brune farve, det er også min yndlingsfarve. Og så med den fede detalje øverst, og remmene. Love!
De klemmer dog en anelse ude ved tæerne, jeg håber dog de bare skal “gås til”, og de så vil være fine. For de er så flotte! Man kan også få dem i grå/marine farvede, som også er fede. Men det var de brune der kaldte på mig 😀

De er af mærket Dkode, som laver mange fede sko, blandt andet også sandaler. Åh jeg længes efter forår og sommer. De få dages forår vi lige havde var så dejlige. Kom tilbage til mig!

1 Comment on Nye støvler

  1. Ja det skal det nemlig, men jeg synes også at vores er en vigtig symbol, og ikke en eller anden stjerne eller sådan noget. 🙂 Jo det kan jeg godt, jeg lider af mange ting, men ikke af korttidshukommelse 😛 Det var også der til at jeg fik idéen til den lille kløver på mit billedet, det skal bare være uden 13 tallet. Øv havde håbet at det var et sted i kbh, for synes at roskilde er lidt langt for en tattoo, når man selv bor i Hillerød.

    Tak for de gode råd 😀 dem vil jeg jeg da lige tænke over, når vi kommer der til, for det var klart noget som man kunne bruge 🙂 hvor meget skulle du give for din?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.