Efter kæmpe problemer med Postdanmark, der åbenbart ikke kan finde ud af, at sende en pakke fra et posthus i Roskilde til en på Frederiksberg, måtte Forlaget sende bøgerne på ny.
Jeg ville have dem videresendt, fordi jeg har lidt svært ved, at komme ud til det posthus i Roskilde, og så ville det jo være nemt at hente dem, når jeg alligevel skulle på arbejde. Da jeg nogle dage efter, vil høre om de er kommet, får jeg at vide, at det er de ikke, og de kunne ikke rigtig finde ud af, hvad der var sket med pakken, så mig ligge og ringe ind til Postdanmark, for at få at vide, at dem i Roskilde ikke har respekteret, at pakken skulle sendes til Frederiksberg, og har sendt den retur til afsender. Jeg skulle så ligge og ringe til forlaget, for at få dem til ikke at åbne pakken, og bare sende den direkte til det posthus på Frederiksberg, og postdanmark skulle nok betale portoen, og jeg ville få mine 40 kr tilbage, som det koster at få den videresendt. Aftalte med forlaget, at jeg lige skulle skrive efter en uge, og høre om de havde fået den og sendt den. Det gør jeg så, for at få at vide, at de slet ikke har fået den retur. Så mig ligge og ringe til Postdanmark igen, som så fortæller mig, at de er røget til et eller andet posthus mellem Brøndby og København, og de ikke rigtig ved, hvor den er. Så den skulle efterlyses.
Det skrev jeg til forlaget, men det gad de ikke, så de sendte mig en helt ny pakke, som jeg så fik hentet på posthuset i dag. Jeg synes det var rigtig sødt af forlaget, at de gad sende en ny pakke med bøger afsted til mig.
Tror I jeg har været gal på Postdanmark?!

Stephen King: Under Kuplen var meget tykkere end jeg lige havde forventet. Havde troet omkring 200-300 sider, men den er på hele 1200 sider. Det bliver sjovt at komme igennem den. Den vejer et ondt år, så det er ikke lige en man bare tager med sig i tasken.

Vanessa Diffenbaugh: Blomsternes Hemmelige sprog har jeg hørt meget om, og glæder mig til at læse den.

Fay Weldon: Kehua! har jeg aldrig hørt om, men den lød meget spændende!

The Contact Lens Manual er en bog jeg har købt igennem Ebay.com til den sølle pris af 120 kr. inkl. porto. På alle andre sider, som andre sælgere på Ebay koster den 600 kr. plus lidt mere og eksl. porto. Det synes jeg er et godt køb. Og ja, den er til min skole. Mangler så stadig lige 3 bøger, hvor den ene er umulig at opdrive :/
Jeg hader at bruge penge på skolebøger. :/

3 Comments on Nye bøger igen

 1. Hehe – Nej, dem er han glad for. Og også Aliens, Matrix m.fl.
  Men det bedste er nu næsten at da jeg spurgte hvorfor han så ikke gad se denne her, var svaret; “fordi den virker så urealistisk.”

  Øøøøh ???

 2. Det er meget træls! Men heldigvis har jeg byens bibliotek der er ret stort og en side hvor man kan bestille bøger fra landets biblioteker også kan man hente det på ens eget 😀

  Jeg tror også at det bliver en af de kommende bøger jeg tager fat i, men jeg har bare så mange bøger her hjemme som jeg skal læse :/

  Nu har jeg op til flere gang set flere af jer har fået bøger fra et eller flere forlag. Spørg i bare om i må få dem eller hvordan får i dem? for det kunne jo også være en måde at få flere bøger på

 3. Indtil videre fungerer den i hvert fald, som den skal 😀 super dejligt at få en ny!
  Godt at se, at du også har fået en pakke. Postvæsenet er sgu ofte kun til besvær!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.