20130205_164407 kopiP.C. Cast: Forrådt
J.R.R. Tolkien: Húrins Børn
Jakob Ejersbo: Liberty

P.C.Cast: Forrådt fandt jeg til 20 kr. i Kvickly, så den skyndte jeg mig at købe. Jeg har endnu ikke læst Vampyrens Mærke. Men det skal jeg have snart.
De to andre er nogle jeg har vundet i Gyldendal’s ISBNbingo på Twitter 🙂

20130205_120505 kopi

Saga Borg: Ulvens Hule
Saga Borg: Livets Kilde
Saga Borg: Dødens Vingeslag

Alle sammen er fra Føtex. Nu har jeg endelig hele serien, og kan komme i gang med at læse den

2 Comments on Nye Bøger #9

  1. Åh, jeg KAN og MÅ ikke gå i Føtex bogafdeling, når jeg er dernede, for jeg ender jo med at købe alting med hjem – og selvom det er gode køb, man kan gøre der, så kan man altså godt komme af med en god sjat penge, haha. Men gode fund!
    Dog har jeg fået af vide, P.C. Casts bøger skulle være MEGET bedre på engelsk end på dansk. Personligt fangede det, jeg har læst af 1’eren mig ikke – men jeg har tænkt mig at læse den på engelsk, fordi alle siger, den er helt åndssvag på dansk i forhold til på originalsproget. Syntes bare lige, jeg ville sige det. 😉

    Forresten; fin blog du har dig her! Nu har jeg smidt et follow på bloglovin og du kommer da lige på min blogroll, så jeg rigtigt kan følge dig. 🙂

  2. Åh gå din vej!

    Mine nyeste bogindkøb er allesammen faglitteratur – 9 tvungene titler og 2 selvvalgte, men fornuftige. Det er ligesom om det ikke er HELT samme følelse man står med, når man svinger dankortet til den slags køb, som hvis det havde været skønlitteratur. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.