Endnu et par anmeldereksemplarer er landet i min postkasse (Eller rettere, postbuddet afleverede dem til mig)

SONY DSC

Dronningen af Tearling af Erika Johansen er udgivet af People’s Press. Den er sindsyg smuk, og da jeg opdagede at den var oversat til dansk blev jeg enormt glad. Jeg glæder mig virkelig meget til at læse den. SONY DSC

Nyt Nordisk Forlag startede med et sende postkortet til venstre ud. Ikke andet. Lidt tid senere kom de fire kort til højre. Ikke andet. Jeg havde gættet hvad det hele gik ud på, men det er en mega fed måde at promovere en bog! Så kom selve bogen Ulykkernes Tid skrevet af Moira Fowley-Doyle. Jeg har hørt en hel del om den, men aldrig overvejet at læse den. Men den virker spændende, og min nysgerrighed er vækket!

Har du læst nogle af dem?

3 Comments on Nye bøger #60

  1. Jeg er godt igang med Dronningen af Tearling. Ikke nok med at den er ubeskrivelig smuk i indbinding, så er bogen ikke til at lægge fra sig igen når først man er begyndt på den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.