I dag vil jeg vise et par nye køb samt et anmeldereksemplar frem på bloggen.

SONY DSC

Jeg var på Dølle Fjelde Musse marked for lidt tid siden, og Tellerup havde en stand som jeg selvfølgelig måtte besøge. Jeg ville gerne have købt bind 2 og 3 i Vinterkongens Datter trilogien, men den var selvfølgelig udsolgt. Typisk. Men så så jeg en pakke med alle tre Dragonlance bøger, og selvom jeg allerede har den første, kunne jeg ikke lade være. Normalt køber jeg ikke de andre bøger i en serie, før jeg har læst den første. Men hele pakken kostede kun 150 kr. Det kunne jeg ikke sige nej til. SONY DSC

Jeg har modtaget Odinsbarn af Siri Pettersen fra forlaget Høst & Søn. Jeg glæder mig enormt meget til at læse den, jeg har slet ingen ord! Jeg håber den kan leve op til mine forventninger. SONY DSC

På Dølle Fjelde Musse marked faldt jeg også over disse teæsker som bøger. Dette er en lille udgave, men den er simpelthen så fin! Jeg kunne ikke modstå den, og jeg vil så gerne have en stor udgave, som jeg kan have bogmærker i den. Jeg ved ikke, hvad jeg vil have i denne endnu, men fin er den godt nok! Jeg synes I skulle se den, selvom den teknisk set ikke er en bog. Jeg har ikke drukket teen, men det regner jeg bestemt med at gøre en dag. Jeg købte den dog kun for æsken, og ikke for selve teen.

6 Comments on Nye bøger #57

  1. Årh, den teæske er skøn, og så er jeg temmelig vild med Dragonlancebøgerne. Ikke at jeg har læst dem, men de er vildt smukke. 🙂

  2. Øj, hvor ville jeg gerne have de Dragonlance bøger … Skulle have anmeldt dem (for bookeater), men de gik tabt i posten 🙁 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.