Jeg har fået et par bøger ind af døren, og jeg viser igen nogle af dem frem på bloggen. I dag drejer det sig om et anmeldereksemplar og en bog jeg har vundet.

SONY DSC

Jeg har modtaget Kampen om Sommersværet af Rick Riordan fra forlaget Carlsen. Jeg har kun læst Percy Jackson og Lyntyven, og den var jeg ikke så stor fan af. Men da jeg så at denne kom, blev jeg helt vild. Jeg elsker nordisk mytologi, og kan ikke vente med at læse den. Har du læst den?SONY DSC

Så har jeg vundet Book of Lies af Teri Terry. Den er signeret af forfatteren, illustratoren samt redaktøren, og så fik jeg to bogmærker og et sødt lille postkort, med en hilsen fra Teri Terry med. Den er jeg super glad for, og jeg glæder mig virkelig til at læse den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.