Jeg har ikke fået så mange bøger i det nye år, men det er vel også en god ting – så har jeg tid til at læse alle mine ulæste bøger 🙂 Men et par stykker er der alligevel dumpet ind, og nogle af dem viser jeg her.

SONY DSC

Arven som er tredje og sidste bind i Paladin Profetien af Mark Frost, har jeg fået til anmeldelse af forlaget Høst & Søn. Jeg har allerede læst den, men den skuffede desværre en smule.

Dublin af Edward Rutherford er en ret stor bog, og endda en historisk roman, hvilket ikke er min normale genre. Men den omhandler jo Dublin og Irland som titlen antyder, og det kunne jeg simpelthen ikke stå for! Bogen har jeg fået til anmeldelse af forlaget Turbulenz.

Sidst men ikke mindst har jeg fået Gabriel’s Inferno af Sylvain Reynard ind af døren. Den har forlaget Dreamlitt sendt til mig, fordi jeg skal oversætte den for dem. Jeg er i gang med at læse den, og så småt også startet på oversættelsen.

Har du læst nogle af disse bøger? Har du fået nogle spændende bøger ind på det seneste?

1 Comment on Nye bøger #52

  1. Hvor surt at det sidste bind i ‘Paladin Profetien’ skuffede. Jeg må ærligt indrømme, at jeg efter toeren, heller ikke har voldsomt travlt med at læse afslutningen på trilogien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.