Her viser jeg bøgerne frem som jeg fik til min fødselsdags (og så glemmer vi lige at det var tilbage den 16 oktober) Jeg har ikke fået vist dem frem, men jeg vil gerne, så her kommer de.

SONY DSC

Jeg fik også en anden bog, en lidt anderledes bog. Demons of the hellmouth. Jeg fik ikke lige taget et billede af den sammen med dem på billedet, men hvis I vil se et billede af den, og evt. også billeder af selve indholdet, må I endelig sige til. Det er en virkelig sjov og hyggelig bog, specielt hvis man er fan af Buffy! Derudover fik jeg også et par film og tv-serier, som jeg er super glad for.

Jeg glæder mig vildt til at læse alle bøgerne jeg fik til min fødselsdag. Jeg har allerede læst The Grimm Legacy som jeg fik af min mor.

Har I læst nogle af bøgerne?

4 Comments on Nye bøger #51

  1. Jeg har læst ‘The Darkest Part of the Forest’ som var VIRKELIG god! Derudover har jeg ‘Feed’ stående på reolen – jeg har bare ikke fået den læst endnu.

  2. Jeg vil gerne se den anden bog 😀 Jeg er vild med Buffy!
    Og så glæder jeg mig til din anmeldelse af Feed – den har jeg selv overvejet at læse mange gange 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.